zaterdag 31 maart 2018

Tip voor onze gasten: wandelen met kinderen.

Zin in een wandeling waarbij je kids zich niet vervelen? Dit zijn onze tips.

1. Het Knokkertpad in het Erasmusbos in Nieuwvliet. Als je dit pad volgt komt je allerlei speeltoestellen tegen en infoborden over de natuur in het Erasmusbos.

2. De Wallenroute rondom Sluis. Een ideale wandeling als je deze wilt combineren met een koffie- of lunchpauze in Sluis. De wandeling kan in zijn geheel gelopen worden, of in delen. De kans is groot dat je onderweg ooievaars tegen komt!

3. Langs de oever van de Westerschelde, tussen Nummer Een en Hoofdplaat. Een ideale plek om vogels te spotten en misschien zelfs wel een zeehond op de zandbank. Of natuurlijk om zeeschepen van dichtbij te spotten, op weg naar de haven in Antwerpen.

4. De Wallenroute rondom Retranchement. Deze route is vooral in het voorjaar een aanrader. Tijdens de wandeling kom je een leuke speeltuin tegen.

5. Rondom het Groote Gat in Oostburg. Vanuit Mooi Vlaanderen loop je in ongeveer 15 minuten naar het Groote Gat. Je kunt deels langs de oever lopen, door de wei, als je niet bang bent voor de koeien. Op de terugweg loop je langs de andere kant.

Geen opmerkingen: