maandag 17 januari 2011

Yes we're open

Wat een heerlijke dag gisteren. De zon scheen, er was weinig wind en het was een graad of 9/10. Prima weer voor een strandwandeling. De autorit naar het strand is dan al een klein feestje. Zonnebril op, Danny Vera op de cd-speler en genieten van het landschap.
We zijn eerst naar Groede Podium geweest en hebben daarna een stuk over het strand gelopen. We hebben gelunched op het terras bij strandpaviljoen Puur. Was goed te doen, maar je moest je koffie niet al te lang laten staan...

Er was na het harde werken eindelijk tijd om weer eens te ontspannen. Het harde werken werd wel beloond door de positieve reacties van de gasten die we al mochten ontvangen. De voorste drie appartementen zijn af en de achterste twee moeten nog geverfd en ingericht worden. Het is net voor opening gelukt om de paden en terrassen te leggen van de appartementen aan de voorkant. Aan de achterkant is het nog steeds erg nat, waardoor daar nog niet alles af is.

Nu maar hopen dat er niet weer een vorstperiode aan komt, maar dat we zoetjesaan in de tuin kunnen gaan werken en in de moestuin natuurlijk. De sabelpootkrielen hebben deze week ook weer de eerste eitjes gelegd na een winterstop van een maand of twee. Kippen hebben ongeveer 10 uur per etmaal (dag)licht nodig om een ei te leggen.

Wie ook eens wil genieten van het heerlijke Zeeuwse buitenleven kan ons vinden op Bed & Breakfast Nederland en op onze eigen website.

1 opmerking:

Marieke Renting zei

Gefeliciteerd!!!
Ziet er goed uit.
Heel veel succes en als het weer beter wordt kom ik een keertje het in real life bewonderen.

Groetjes, Marieke