dinsdag 2 november 2010

De kachel brandt


Een week of twee geleden is onze ETA Hack installatie afgemonteerd en sindsdien heerst er een aangename temperatuur in het gebouw. Zowel vloeren als muren zijn goed geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. Dit maakt de accommodaties veel gerieflijker dan onze eigen huis uit het begin van de vorige eeuw. Frank heeft al plannen om zelf als eerste een paar dagen in een appartement te bivakkeren om te genieten van de heerlijke warmte aan je voeten van de vloerverwarming. Het kan behoorlijk fris zijn hier in het buitengebied, maar we weten nu in ieder geval dat onze gasten ook in de koudere periodes er behaaglijk bij zitten.
Op dit moment worden de keukens geïnstalleerd. Leuk om te zien hoe het nu echt vorm begint te krijgen. Helaas kan ik nog steeds geen goede foto's op de website zetten (wel verbouwingsfoto's), want alles moet er natuurlijk perfect uitzien voor zo'n foto en dat stadium hebben we nog niet bereikt.
De aanleg van terrassen en een parkeerplaats staat voor volgende week op het programma. Daarna gaan we inrichten.
Het is even flink aanpoten, maar gelukkig komen de eerste reserveringen al binnen en dat stimuleert en inspireert enorm.

Geen opmerkingen: