donderdag 28 augustus 2008

We zijn verhuisd


Begin augustus zijn we verhuisd. We genieten al enorm van de rust, het uitzicht, de vele vogels (roofvogels, fazanten, zwaluwen en meeuwen) en al het groen om ons heen.
Het is heerlijk om zomaar te besluiten om naar het strand te gaan en daar dan een half uur later te staan. Voorheen kon dat alleen maar als we het ruim van te voren bedacht hadden.
De plannen zijn inmiddels door onze contactpersoon bij de gemeente Sluis aangeboden aan de Stichting Advisering Landelijk Gebied, die een advies uitbrengt.
Deze week heeft de constructeur de landbouwschuur bekeken. Hans-Jurgen Rombaut is bezig het ontwerp verder uit te werken, zodat we offertes aan kunnen vragen bij aannemers.
Inmiddels zijn de eerste beestjes gearriveerd: de dwergkonijntjes Snuffel en Knabbel, die we gekocht hebben bij Zomerweelde, een (zorg)boerderij met veel kleine beestjes en vele soorten fuchsia's die te koop zijn. Op de korte termijn zijn er nog plannen voor kippen en schildpadjes.

1 opmerking:

Ankie van Dijk zei

55Hallo Frank, Corine en Julian,
Nadat ik in het zwembad de verhuiskaart had gezien moest ik ver terug in mijn geheugen. Maar na de website bezocht wist ik het weer. Afgelopen voorjaar hebben we een leuk gesprek gehad in Brandenburg.
Hee lveel succes met het realiseren van de plannen. Ons avontuur in Portugal hebben we beeindigd we zijn weer " gewoon" in Nederland aan het werk.
Groeten, Ankie van Dijk (zwembad Brandenburg)