woensdag 14 augustus 2013

Groeten uit Zeeland

In december 2010 ontving Mooi Vlaanderen de eerste gasten. En nog steeds komen ze regelmatig bij ons op bezoek. Het waren drukke jaren: het aantal gasten nam uiteraard enorm toe, de grote tuin vergt veel tijd en er valt natuurlijk altijd wel wat te klussen of te verbeteren of te bouwen (zoals een hut met glijbaan).
Tot ons grote geluk gebeurde er ook nog iets heel geweldigs. We kregen een prachtige dochter en zusje in december 2011. Ze heet Yrsa en geniet volop van het buitenleven. Ze vindt het heerlijk om in de grote tuin te spelen. Vooral de zandbak en schommel zijn favoriet. En ze is dol op de dieren.
In 2012 ontvingen we een Zoover Award naar aanleiding van de positieve reviews van onze gasten. En ook in 2013 mochten we een Zoover Award ontvangen. Dagelijks doen we ons best om het onze gasten naar de zin te maken en we vinden het belangrijk om een goede prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden. Op onze website vind je regelmatig acties, aanbiedingen, arrangementen en last minutes.
We hebben deze zomer nog enkele last minutes in de aanbieding.
Vanaf nu zal er weer regelmatig een bericht geplaatst worden op deze blog. Bijvoorbeeld over deze geweldige streek, de restaurants, stranden, natuurgebied 't Zwin, arrangementen en aanbiedingen. En we zijn uiteraard ook te vinden op Twitter en Face Book.